VENTIS Scheepstimmerwerk  
       

"Verlangt u ook zo naar de zee?"

  NIEUW FILMPJE  

Klik hier om naar Engelstalige pagina te gaanKlik hier om naar Duits-talige pagina te gaan 
Ventis Scheepstimmerwerk herkent dit verlangen!
Want als u een mooi klassiek jacht heeft, dan zoekt u een werf waar reparaties vakkundig worden uitgevoerd, zodat u weer veilig het water op kunt.
   

En als u graag meedoet met zeilwedstrijden, wilt u een lichte en stijve Brasker Mast, zodat u kans maakt om te winnen.
Of als u wilt genieten van uw soepel varende aak, dan wilt u zwaarden van topkwaliteit, in de juiste vorm en van het juiste hout.
En ook als er maar één plankje vervangen hoeft te worden, om uw schip er weer piekobello uit te laten zien... bij Ventis bent u aan het juiste adres.

De scheepstimmerlieden van Ventis maken dit met hun passie, vakmanschap en kennis allemaal mogelijk. Wij combineren het timmermansoog met moderne computergestuurde technieken. Wij denken actief mee in het project en stimuleren actieve betrokkenheid van de eigenaren en zeilers. Zo komen we tot maatwerk en pasklare oplossingen.


  transopvul
  transopvul
transopvul NIEUWS
transopvul

VENTIS Scheepstimmerwerk: vakkundige timmerlieden

“Wij maken alles wat van hout is en aan een schip zit” hoor je daarom bij Ventis. Een keur aan schepen,van botter tot megajacht, van zeegaand charterschip tot scherpe jachten uit de 8-meter klasse is in de afgelopen jaren afgebouwd, gerepareerd, getuigd of voorzien van een nieuwe mast of zwaard.
Onze diensten en producten onder meer:
restauratie klassieke jachten
masten en rondhouten/landschapsinrichting
zwaarden
interieur/meubels
dekken
stuurhutten
winterstalling
nieuwbouw

 

Ondernemingsprijs 2019 voor Ventis Scheepstimmerwerk

Ondernemingsprijs Noord-Holland 2019!

Twee Classic Boat Awards 2019 voor Ventis Scheepstimmerwerk

Twee Classic Boat Awards 2019!

Twee Classic Boat Awards 2019 voor Ventis Scheepstimmerwerk


Volg ons
Klik hier om naar ventis Facebook pagina te gaan
Klik hier om naar ventis kanaal op YouTube te gaan

 

Aandacht voor innovatie en leefomgeving    
  transopvul  
Ook in het traditionele vakmanschap is innovatie van groot belang. Ventis werkt continu aan verbetering van methoden en technieken, die leiden tot een beter product en efficiëntere en kosteneffectieve werkwijze.

Aandacht voor onze leefomgeving en voor de herkomst van materialen is vanzelfsprekend bij Ventis. Daarom werken we zo veel mogelijk met inlands hout of hout uit duurzaam beheerde bossen.

 
Ventis Scheepstimmerwerk maakt Brasker Masten
Ventis produceert onder het label Brasker Masten hol verlijmde masten in een ruime mastenmakerij. Deze mastenmakerij heeft klimaatcontrole, waardoor het hout (zorgvuldig geselekteerd op clear-and-better kwaliteit) met de juiste vochtigheidsgraad verwerkt wordt. Dit resulteert in stijve en lichte masten, die niet alleen bij wedstrijdjachten gewenst zijn, maar ook bij grote schoeners. Kijk hier voor www.braskermasten.nl
transopvul
Winterstalling
Ventis richt zich o.a. op de klassieke houten jachten en heeft voor deze boten een speciaal ingerichte winterstallingsfaciliteit van ca 900 m2. Onderhoud (door uzelf of door ons) kan dan in de wintermaanden verricht worden. Kijk hier voor tarieven en voorwaarden.
transopvul

Samenwerking in de regio

Ventis Scheepstimmerwerk is lid van Nautisch Enkhuizen.

Ventis maakt deel uit van Nautisch Enkhuizen. Op één km2 is letterlijk alle nautische expertise aanwezig en we kunnen goed met elkaar samenwerken in efficiënt werkende team. Dit zie je weer terug in een beter product en efficiëntere werkwijze. Zie meer op: www.nautischenkhuizen.nl    
transopvul    

Leerbedrijf

Erkend leerbedrijf bij Stichting Hout & Meubel

transopvul    
Wij zij erkend leerbedrijf en vinden het belangrijk dat we kennis en vaardigheden overbrengen op de volgende generatie vaklieden.      
      transopvul